Engelsiz Yaşam Biriminin Resimi veb sitesine hoş geldiniz

• Telefon

Yasal Haklarımızı Öğreniyor ve Engelleri Aşıyoruz Paneli Düzenlendi

2019 14 Mayıs

4 Aralık Salı günü, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda  Birimiz ve Mersin Barosu avukatlarının katılımlarıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında özel geresinimli bireylerin ve onların hayatına destek olan aile, eğitimci ve sağlık personellerinin yasal hak ve yükümlülüklerinin konu edildiği ‘’Yasal Haklarımızı Öğreniyor ve Engelleri Aşıyoruz’’ paneli üniversitemizde gerçekleştirildi. Etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Engeliler Daire Başkanı Hasan Celal Taş, Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mutlunisa Ünaldı Coral, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, özel gereksinimli bireyler, aileler ve çok sayıda öğrenci katıldı.